Trænger dit hjem til lidt ny belysning? 

Trænger dit hjem til lidt ny belysning? 

Måske du er på udkig efter de helt rigtige lamper til din stue?

Jeg lejede for nyligt et sommerhus med en håndfuld venner for at få lidt luftforandring og komme væk fra hverdagen. Indretningen i sommerhuset var at lidt ældre stil og rigtig sommerhus agtigt. En ting der var helt unikt var deres valg af lamper til at udsmykke sommerhuset. Blandt andet var der den fineste bordlampe med en fod af bambus, som gav en virkelig idyllisk stemning. Det fik mig til at tænke over, at jeg ikke selv har gjort mig synderligt mange overvejelser omkring lamperne i mit eget hjem – jeg ved slet ikke, hvad der findes af muligheder! Og jeg blev derfor inspireret og fik lyst til at skifte dem alle ud. Men jeg tænkte, at jeg må hellere starte med et rum ad gangen. Mit valg blev at starte med min stue, og jeg vil nu tage jer gennem de mange valg, som jeg stod overfor, fordi det var da slet ikke lige så nemt, som jeg lige gik og troede! 

Min rejse startede hos Lumegahome.dk, hvor jeg søgte rådgivning – jeg fortalte om min oplevelse, samt at jeg var på udkig efter unikke lamper til mit hjem. Derefter spurgte de ind til hvor mange lamper, jeg havde tænkt, at jeg skulle have, hvilke type belysning, hvilke type pære og meget mere i den retning – som jeg slet ikke havde overvejet! Ærligt – så tænkte jeg… en lampe er en lampe. Men der tog jeg altså fejl. Vi arbejdede os stille og roligt gennem indretningen i min stue, og de var gode til at gribe mine ønsker og omdanne dem til noget, som giver mening i lampe verdenen. Derefter begyndte vi at kigge på de forskellige lamper. Min stue er egentlig ret stor og indeholder både spisebord, sofaarrangement og en lille hyggekrog. Derfor skulle der faktisk en del lamper til at give den rette stemning. Mit valg endte med at falde på en nedhængt lampe over spisebordet, som består af et langt stykke træ, hvor der hænger pendler ned fra i forskellige højde i farvet glas. Det giver en super hyggelig belysning og overraskende meget lys. Derudover valgte jeg en gulvlampe til at stå ved siden af min sofa, og en bordlampe til min vindueskarm. For at fuldende belysningen valgte vi at supplere med to væglamper, som rammer stuen rigtig fint ind. Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg er mere end klar på at gå i gang med de næste rum – og jeg glæder mig!